Klarna kjøpsvilkår og personvernerklæring

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter, slik at du kan handle det du vil ha, når du vil ha det.

Det er trygt, enkelt og smoooth.

Velg Klarna i kassen for å kjøpe nå og betale senere. Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid - eller du kan betale alt med én gang. Det er enkelt, raskt og trygt - og du er alltid dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse.

Hvordan betale med Klarna.

  1. Når du har valgt produktene du vil ha, velg Klarna i kassen.
  2. Legg inn standard informasjon, så får du umiddelbart beskjed om du er godkjent.
  3. Klarna sender deg faktura i Klarna-appen og på e-post.
  4. Fullfør alle fremtidige kjøp med Klarna med bare ett klikk,

Det er du som shopper, så du velger hvordan du vil betale.

Kjøp nå. Betal senere.

Kjøp det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt varene og bestemt deg for å beholde dem. Din 14 dagers betalingsperiode starter når produktet sendes. Klarna-appen gir deg full oversikt over betalinger og gjør det enkelt å returnere varer. Fakturavilkårene finner du her

Betal nå.

Betal nå. Velg Betal nå dersom du ønsker at vi skal trekke penger fra betalingskortet ditt eller direkte fra din bankkonto med én gang. Dersom du velger Klarna Betal nå så er du også dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse, og kjøpet ditt lagres i Klarna-appen, slik at du får full oversikt over alle dine kjøp.

Del opp.

Del opp kjøpet ditt i håndterbare avdrag, enten med et gitt antall måneder for nedbetaling, eller Klarna Konto, der kan samle kjøp fra ulike butikker til én månedsfaktura. Du legger inn en enkel kredittsøknaden, og får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen. Du vil bli informert om en årlig rente før du fullfører transaksjonen. Når du har blitt godkjent og kjøpet er gjennomført administrerer du betalinger i Klarna-appen. Du får også påminnelser når det er på tide å betale. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Shopping blir smoooth med Klarna-appen.

Klarna-appen gir deg full kontroll. Du kan betale med ett klikk, se dine kjøp og velge hvordan du vil betale selv etter at kjøpet ditt er gjennomført. Appen sender deg også påminnelser når det er på tide å betale et kjøp - og hvis det er noe du lurer på kan du kontakte kundeservice i appen 24/7.

Sikker betaling.

Klarna bruker de nyeste sikkerhetsmekanismene for å beskytte informasjonen din og forhindre uautoriserte kjøp. Klarnas Kjøperbeskyttelse fratar deg alt ansvar i forbindelse med svindel. Les brukervilkårene her.

Personvernerklæring.

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e- postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Vanlig stilte spørsmål.

For full oversikt over alle spørsmål, se Klarna sin FAQ side.

Om Klarna.

Klarna er et av Europas raskest voksende selskaper og en ledende leverandør av betalingsløsninger. Klarna sin visjon er å gjøre alle betalinger “smoooth”, ved å tilføre verdi til både kunder og forhandlere, med unike betalingsmetoder og en suveren kundeopplevelse.

Med mer enn 2500 medarbeidere i hele 17 markeder, er Klarna løsningen for over 80 millioner kunder og 190 000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.

https://www.klarna.com/no/